Om Oss

Remarkable arbetar som en operativ partner till nordisk detaljhandel och har mer än 20 års erfarenhet av retail. Våra tjänster fokuserar på säljdrivande kommunikation vilket innebär att vi genom fysisk närvaro i butik kan hjälpa till att öka kännedomen och försäljningen av våra kunders produkter eller tjänster.

Kort summerat tror vi att det personliga mötet är en avgörande framgångsfaktor för att kunna skapa, upprätthålla och förbättra nära relationer mellan varumärken och konsumenter.

Vision

För detaljhandeln innebär nutidens digitaliseringen stora förändringar. Butikens roll har förändrats och det personliga mötet är viktigare än någonsin. Det gäller att balansera den digitala och fysiska kontakten med kunder för att kunna leverera en kundupplevelse utöver det vanliga. Många varumärken och återförsäljare står inför en rejäl utmaning och kommer behöva hjälp från retailbyråer för att kunna hänga med i utvecklingen. Remarkable strävar alltid efter att ligga i framkant och vara “top of mind” när det gäller genomförandet av fysiska retailaktiviteter anpassade för det digitala skiftet, både bland nuvarande och framtida kunder.

Nätverk

Tillsammans med våra nordiska partners i Retail Network (RN) genomför vi aktiviteter i hela Norden. Utöver detta är vi en del av European Sales Influence (ESI), ett marknadsledande europeiskt nätverk som erbjuder tjänster mot globala företag som vill genomföra retailuppdrag i Europa. Totalt ingår 9 retailbyråer i nätverket som operativt arbetar i 12 länder. Du kan läsa mer om ESI här.