Microtraining för effektivare sälj- och produktutbildningar  

Visste du att 80 % av all traditionell sälj- och produktutbildning glöms bort av deltagarna inom 30 dagar? En av anledningarna är att den traditionella utbildningen inte är anpassad till hur vi människor arbetar och lever idag.

Microtraining bygger på att successivt stärka kunskapen och bygga upp nya färdigheter hos användaren genom att portionera ut den nya informationen i små doser. Det kan handla om enklare quiz, att läsa en kort text, svara på en fråga eller titta på ett videoklipp. Sekvensen bör max ta fem minuter för att inte användaren ska tappa fokus.

 

Vårt upplägg för Microtraining

Att använda sig av Microtraining är ett kostnadseffektivt sätt att utbilda personal på och som ger goda resultat. Vi hanterar och genomför microtraining-utbildningarna åt er, via ett digitalt verktyg. Vi ser därmed även till att rätt kunskap kommer ut på rätt sätt. Tack vare vår kunskap och erfarenhet inom sälj- och produktutbildning i butik kan vi skapa kostnadseffektiva utbildningar som personalen uppskattar och vill genomföra. Vårt upplägg har uppskattats av alla led i kedjan, från butikspersonal och butikschefer till varumärkesägare och företagsledning. Läs gärna mer i vårt kundcase med Cervera, Sveriges ledande aktör av kvalitetsprodukter för kök och heminredning med produktutbildning i butik.

Tidseffektiva produktutbildningar i butik

Att använda Microtraining som utbildningsmetod för sälj- och produktutbildning är kostnadseffektivt. Dels för att butikspersonalen inte behöver bokas in på extra arbetstid innan eller efter arbetspasset, men också för varumärkesägare som kan låta butikspersonal genomföra utbildningar över hela landet strax innan en kampanj ska starta eller en ny produkt lanseras.

Metoden är därför relevant för alla typer av företag, avdelningar och organisationer och används bland annat av HR-avdelningar för sälj- och produktutbildning, coachning, varumärkesbyggnad och företagsintroduktion, samt som uppföljning eller komplement till traditionell utbildning.

Moderna sälj- och produktutbildningar

 

Ladda ner vår PDF och förstå varför allt fler återförsäljare och varumärken väljer Microtraining för sälj- och produktutbildning inom detaljhandeln. Vi kan även erbjuda ett unikt koncept där vi sammanlänkar produkt- och varumärkesägare med aktuella återförsäljare. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Här kan du ladda hem mer information om Microtraining.

Microtraining är en kostnadseffektiv metod för sälj- och produktutbildning som riktar sig mot butikspersonal. Vårt koncept är framtaget speciellt för dig som är återförsäljare eller varumärkesansvarig. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan skapa effektivare produktutbildningar som personalen VILL genomföra.

+46 70 588 98 38

Remarkable

Hornbruksgatan 23b

117 34 Stockholm

©Remarkable 2018

+46 70 588 98 38

Remarkable

Rålambsvägen 17

112 59 Stockholm

©Remarkable 2018