Microtraining för Effektiv Sälj- och Produktutbildning  

Visste du att 80 % av all traditionell sälj- och produktutbildning glöms bort av deltagarna inom 30 dagar? En av anledningarna är att den traditionella utbildningen inte är anpassad till hur vi människor arbetar och lever idag.

Microtraining bygger på att successivt stärka kunskapen och bygga upp nya färdigheter hos användaren genom att portionera ut den nya informationen i små doser. Det kan handla om enklare quiz, att läsa en kort text, svara på en fråga eller titta på ett videoklipp. Sekvensen bör max ta fem minuter för att inte användaren ska tappa fokus.

 

Vårt upplägg för Microtraining

Att använda sig av Microtraining är ett kostnadseffektivt sätt att utbilda personal på och som ger goda resultat. Vi hanterar och genomför microtraining-utbildningarna åt er, via ett digitalt verktyg. Vi ser därmed även till att rätt kunskap kommer ut på rätt sätt. Tack vare vår kunskap och erfarenhet inom sälj- och produktutbildning i butik kan vi skapa kostnadseffektiva utbildningar som personalen uppskattar och vill genomföra. Vårt upplägg har uppskattats av alla led i kedjan, från butikspersonal och butikschefer till varumärkesägare och företagsledning. Läs gärna mer i vårt kundcase med Cervera, Sveriges ledande aktör av kvalitetsprodukter för kök och heminredning med produktutbildning i butik.

Tidseffektiva produktutbildningar i butik

Using microtraining as a method for sales and product training is cost-effective. Not only does it spare store staff from having to schedule extra work hours before or after their shifts, but brand owners also don’t need to travel across the country for intensive periods of training store personnel for launches or campaigns. All information can be uploaded to our digital solution, and as an added incentive, you can hold competitions and product raffles for those who complete the training.

Microtraining är på så sätt relevant för alla typer av företag, avdelningar och organisationer. Den kan användas av allt från HR-avdelningar för sälj- och produktutbildning till coachning, varumärkesbyggnad och företagsintroduktion – som uppföljning eller komplement till traditionell utbildning.

Moderna sälj- och produktutbildningar

 

Ladda ner vår PDF och förstå varför allt fler återförsäljare och varumärken väljer Microtraining för sälj- och produktutbildning inom detaljhandeln. Vi kan även erbjuda ett unikt koncept där vi sammanlänkar produkt- och varumärkesägare med aktuella återförsäljare. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Här kan du ladda hem mer information om Microtraining.

Microtraining är en kostnadseffektiv metod för sälj- och produktutbildning som riktar sig mot butikspersonal. Vårt koncept är framtaget speciellt för dig som är återförsäljare eller varumärkesansvarig. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan skapa effektivare produktutbildningar som personalen VILL genomföra.

+46 70 588 98 38

Remarkable

Hornbruksgatan 23b

117 34 Stockholm

©Remarkable 2018

+46 70 588 98 38

Remarkable

Rålambsvägen 17

112 59 Stockholm

©Remarkable 2018